A karosszéria javításának tudása elengedhetetlen egy autós műhelyben, és nálunk mindenki tudja, hogy hogyan kell helyesen végeznie a feladatát. Karosszéria nélkül nincs autó, ezért ha problémája lenne járművével, és Érden lakik, vagy erre jár, bízza ránk a munkát! Karosszéria javítás Érd és környékén járóknak és lakóknak.

 

Amiben segíteni tudunk Önnek:

 

1. Karambolos sérülések javítása

Saját kár esetén, annak mértékétől függetlenül igyekszünk autóját a legköltséghatékonyabb módon helyreállítani, úgy, hogy az megfeleljen az Ön és autója igényeinek.

Ügyfelünkkel egyeztetve megkeressük a legoptimálisabb javítási módot a saját anyagi lehetőségeire szabva. Mindenekelőtt a minőségi javítás tartjuk szem előtt.

Ha van Casco biztosítása átvállaljuk Öntől a biztosítási kárügyintézést és az autó javításának költségeit is.

Sajnos igen könnyen elő fordulhat, hogy autóján nem saját kár keletkezik, hanem más hibájából történik baleset, vagyis a kárt más okozta. Ha így történt, nincs más dolga, mint elhozni a kitöltött baleseti bejelentőt (kék-sárga) és mi elvégezzük a biztosítói kárügyintézést, kárfelvételt és a javítást, szintén függetlenül a kár mértékétől. Önnek ez sem idejébe, sem pénzébe nem kerül.

Amennyiben a baleseti bejelentő kitöltésével kapcsolatban probléma merül fel a baleset helyszínen abban is tudunk segíteni Önnek, ha felhív a 06 30 986 5087 telefonszámon.

 

2. Korróziós hibák javítása

Az idő múlásával egyik autó sem menekülhet a korrózió okozta panaszok elől. Sajnos ez a kocsi bármely részére kihathat, és komoly károkat okozhat a karosszérián és a kipufogón egyaránt. A kipufogó szervizünkről itt olvashat többet.

Elvégezzük a szükséges részek korrigálását, szükség esetén cserét alkalmazunk az érintett területen. 

A javítás utáni felületkezelésről sem feledkezünk meg. Minden a karosszéria munka végén alapozást, tömítőzést, alvázvédőzést és üregvédelmet végzünk. Így tesszük tartósabbá a kijavított alkatrészt.

 

Mindennek próbálunk eleget tenni, és autóját olyan állapotba hozni, hogy jobb legyen, mint új korában.

 

Ha karosszériajavításra van szüksége, jöjjön el hozzánk Érdre vagy hívjon a 06 30 986 5087 számon. Sőt, most online is írhat nekünk üzenetet. Ne feledje, ha baj van, akkor karosszéria javítás Érd!