Nem tudja miért ad ki furcsa zajokat kocsija? Nem a megszokott módon működik az autó? Bízza ránk járművét, hiszen mi vagyunk az egyik legjobb kipufogó szerviz Érd városában! 

 

Mik az árulkodó jelek?

Sose halassza el az autóátvizsgálást, hiszen könnyen lehet, hogy komoly meghibásodás áll a háttérben.

Sajnos bármennyire is próbál vigyázni járművére, a rendszeres használat miatt a kipufogó idővel tönkre megy. Ha bármelyik elem meghibásodik a kipufogó rendszerben, azt igen könnyen érzékelni lehet, mivel megváltozik mind a motor, mind a kipufogó hangja. Sokkal erőteljesebb hangjuk lesz, amely egy idő után zavaró lehet nem csak az Ön, hanem a környezetében élők számára is. Néhány esetben érezni lehet a kipufogógázok szagát az utastérben, sőt, még a fogyasztás is jelentősen megnőhet.

 

Milyen következménnyel járhat a meghibásodás?

Ha bejutnak a kipufogó gázok az utastérbe, az könnyen mérgezéshez, esetlegesen balesethez, vagy akár halálhoz is vezethet. Ezen kívül a környezetet is fokozottan szennyezheti és károsíthatja is egy elromlott kipufogó.

 

A leszakadt kipufogó sem egy kellemes dolog, így mindeképpen muszáj orvosolni a problémát. Nem csak hogy veszélyes leszakadt kipufogóval közlekedni, de szabálytalannak is számit, kockáztatni pedig nem érdemes.

 

Kipufogó szerviz Érd

Persze van, amikor már csak az alkatrész csere segíthet. Ebben az esetben megkeressük a legjobb ár-érték arányú alkatrészt és ezt építjük be Önnek. Kínálatunkban megtalálhatók a legolcsóbb ár kategóriájú és a legjobb minőségű kipufogók is. A beszerelt alkatrészeinkre és az elvégzett munkára is garanciát vállalunk!

 

Hogy nagyjából tudjuk miről is szól egy kipufogó szervizelés, leírjuk a szükséges lépéseket:

  • Kipufogó rendszer hibájának megállapítása
  • Katalizátor és lambdaszonda állapotának műszeres ellenőrzése.
  • Katalizátor csere esetén, emisszió mérés elvégzése
  • Árajánlat elkészítése
  • Hibás alkatrészek és rész szakaszok leszerelése
  • Új kipufogó cső, dob, esetleg rendszer felszerelése
  • Függesztések, tartók átnézése/ellenőrzése, a tömítettség ellenőrzése
  • Felületkezelés, és végül a jármű átadása

 

Tehát, ha gyanús hangot hall a kipufogó felől, hívjon fel és megbeszélünk egy Önnek is megfelelő időpontot, amikor megvizsgáljuk autóját. Sürgős esetben megpróbálunk azonnal segíteni a bajban. Hívjon a 06 30 986 5087 számon, vagy írjon nekünk üzenetet online! Kipufogó szerviz Érd!